Scroll Top

hidrated by  Jana

Sva živa bića na Zemlji sastoje se od vode. Voda je glavni zaštitnik koji brine o našem telu, održava ga zdravim i čistim, ali isto tako čuva naš um. Veliko nam je zadovoljstvo što možemo da se pohvalimo činjenicom da je naš partner ubedljivo najbolja od svih voda na tržištu – Jana.

Voda Jana je prirodna voda koja se puni sa izvora na dubini od 800 metara u mestu Sveta Jana, po kojem je dobila ime. Izvor Jane jedan je od najdubljih u Evropi i zbog toga je ova voda prirodno čistija od drugih voda koje se pune sa manjih dubina. Janina čistoća i svežina su rezultat dugotrajnog prirodnog procesa filtriranja kroz debele slojeve mineralnih stena.

Najnovije metode flaširanja omogućavaju da se Jana, prirodna izvorska voda, puni direktno u flašu sa dubine od 800 metara bez ikakvog kontakta sa spoljnim svetom. Punjena direktno na izvoru, Jana nije menjana niti obradjena na bilo koji način. Jana voda svoj život u spoljnom svetu počinje tek prilikom susreta sa Vama – prilikom Vašeg prvog gutljaja. Zahvaljujući izuzetnom mineralnom sastavu, u kome se posebno ističe odnos kalcijuma i magnezijuma, Jana ima prepoznatljiv svilenkast ukus, koji je čini nežnom i elegantnom. Idealan mineralni sastav, jedinstven ukus i izuzetna čistoća pozicionirali su Janu kao vrhunski prirodni proizvod.

Hidratacija je od neverovatne važnosti za ljudski organizam. Dok treniramo, naše telo gubi vodu jer se zagreva, i zato je neophodno da redovno unosimo vodu – i to ne bilo koju. Jana je najčešći izbor sportista i svih onih koji svoje treninge žele da učine još zdravijim – njena oštrina i svežina su pravo osveženje nakon iscrpljenosti i napornog treninga. Iskonski čista voda Jana savršeno okrepljuje i najiscrpljeniji organizam, i telu daje nove podstreke za još bolje rezultate.

Ono po čemu je Jana poznata je i to da je to čuvena Voda sa porukom – zbog toga ona ne samo da pruža nesvakidašnje osveženje prilikom svakog gutljaja, već i motiviše da u svim aspektima života, a posebno u treningu, damo svoj maksimum.

Kao najbolji u sferi teretana i wellnessa u Nišu i regionu, cilj nam je da saradjujemo isključivo sa liderima u svim industrijama i zbog toga je Jana voda naš izbor koji smo obezbedili za klijente teretane OneWellness. Upravo je zahvaljujući svom vrhunskom kvalitetetu i jedinstvenosti ukusa Jana sa lakoćom osvojila domaće tržište, a sve se više etablira i na zahtevnim evropskim i svetskim tržištima što je čini prepoznatljivim proizvodom. Kvalitet Jane, kao vode svetskog glasa, dokazuju brojne nagrade i medjunarodna priznanja: EAUSCAR, ITQI, TRUSTEDBRAND, CROPACK 2010, QUALITYMEDAL (QUDAL) 2011/2012, SUPERBRANDS i NSF.

Posetite nas i lično se uverite u jedinstvenost One Wellness fitness centra
Ulica 21. Maj 1
Niš, 18000
info@onewellnessnis.com
Rezervišite odmah trening kod vašeg omiljenog personalnog trenera
Ponedeljak-Petak:
7:00 – 22:30h

Subota: 10:00 – 22:00h
Nedelja: 10:00 – 20:00h
One Wellness tim je spreman da odgovori na sva vaša pitanja putem telefona
Telefon
+381 63 549 999
Viber & WhatsApp