Scroll Top

dressed by  Nike

Kompanija Nike je svetski poznati brend sportske opreme. Kompanija je prvenstveno nosila ime Blue Ribbon Sports (RBS) koja je osnovana 1964.godine kao mala kompanija sa svega 1200$ u džepu. Osnivači Nike sportske opreme su Bill Boweman i Phil Knight. Danas je jedan od vodećih proizvodjača sportske opreme na globalnom nivou.

Zanimljiva priča o nastanku prvih Nike patika je mnogima nepoznata. Naime, nastale su zahvaljujući aparatu za izradu vafli. Bowerman-u je sinula ideja o izbočinama na djonu patika, čiji je glavni cilj bio da pomognu atletičarima prilikom trčanja radi boljeg prianjanja patike na samo tlo.

Priča nije tu stala, već i dan danas Nike se trudi da svaki put iznova iznenadi svoje korisnike novim dizajnom djona i same patike kao i njene udobnosti. Trude se da ne idu u korak s vremenom već da idu ispred njega i da budu vodeća firma sportske opreme.

Nike je brendirao mnoge poznate sportiste u raznim sverama sporta od golfa, preko tenisa do košarke, ali je pomogao i mnogim nepoznatim sportistima da dožive svojih 5 minuta slave. Medju glavnim „Nike” sportskim zvezdama ubrajaju se košarkaši Michael Jordan i LeBron James, zatim golfer Tiger Woods, poznati teniseri Rafael Nadal, Roger Federer i Serena Williams. Medju sponzorisanim Nike sportistima nalazi se i naša uspešna atletičarka Ivana Španović.

Kompanija Nike je danas ponosni vlasnik svog logoa koji nosi naziv Swoosh i ubraja se u najprepoznatljivije i najpopularnije logoe na svetu. Pored znaka koji krasi njihovo ime tu je i slogan JUST DO IT koji se takodje ubraja u popularne slogane i koji služi za motivaciju sportista. Nike je poznat po brojnim video spotovima motivacionog karaktera i time je pokrenuo veliki broj ljudi da se bavi sportom i da sport postane sastavni deo njihovog života.

Ono što Nike ubraja u vodeće je upravo kvalitet njihovih proizvoda i konstantne inovacije performansi njihove opreme za sport. Uvek kada pomislimo da ne može bolje od ovoga oni nas iznenade sa još udobnijim i još modernijim oblikom patika.

Ponosno ističu da su motivisali brojne ljude koji se nikada nisu bavili sportom da počnu i da pronadju novu dimenziju sebe, a da profesionalne sportiste podržavaju u ostavarenju njihovog personalnog rekorda, da veruju u sebe i da iz dana u dan budu sve bolji i bolji. Sa ovim se poistovećuje i One Wellness centar i upravo je to jedan od glavnih faktora u kojima je Nike prepoznao kvalitet u našem brendu i poslovanju. Ponosni smo što saradjujemo sa takvim brendom koji ima ista razmišljanja i iste ciljeve kao i mi, da motiviše ljude da se bave sportom i da žive zdravo.

Posetite nas i lično se uverite u jedinstvenost One Wellness fitness centra
Ulica 21. Maj 1
Niš, 18000
info@onewellnessnis.com
Rezervišite odmah trening kod vašeg omiljenog personalnog trenera
Ponedeljak-Petak:
7:00 – 22:30h

Subota: 10:00 – 22:00h
Nedelja: 10:00 – 20:00h
One Wellness tim je spreman da odgovori na sva vaša pitanja putem telefona
Telefon
+381 63 549 999
Viber & WhatsApp