Scroll Top

powered by  Proteini.si

Ovaj prepoznatljiv brend potiče iz Slovenije i nudi veliki asortiman suplemenata kako za profesionalne sportiste, tako i za rekreativce koji se bave fitnesom, aerobikom, crossfitom, bodibildingom i sličnim sportovima. On ne predstavlja samo prodaju sportske ishrane, već teži da postane ambasador zdravog i sportskog načina života.

Proteini.si ima misiju da ljude poistoveti sa brendom i da postane sinonim zdravog, sportskog i zadovoljnog načina života, i upravo iz tog razloga nam je izuzetno drago što su njihovi proizvodi dostupni u teretani OneWellness.

Zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji, stručnjaci su uspeli da dodju do pojedinačne supstance (suplementa), koja nam je potrebna kako bi se telo što bolje i brže oporavilo posle treninga. Suplementi su dodaci ishrani (kao što su vitamini i minerali) koje unosimo u naš organizam kako bismo je upotpunili, i danas većina aktivnih vežbača ne može da zamisli trening bez istih.

Jedan od najpoznatijih i najprodavanijih dodataka ishrani je svakako protein surutke (Whey). Whey protein je prikladan za sve ciljeve, kako za mršavljenje, tako i za sticanje mišićne mase. Pored toga, blagotvorno utiče na želudac, tako da je pogodan i za osetljive osobe. Najveće prednosti uzimanja proteina ogleda se u tome što:

  • je izvor visokokvalitetnih proteina
  • doprinosi mišićnom rastu
  • smanjuje upalne procse u organizmu
  • može pojačati antioksidativni potencijal u organizmu
  • može imati pozitivan učinak na masnoće u krvi
  • može smanjiti osećaj gladi
  • može pomoći u gubljenju kilograma

Pored proteina surutke, Proteini.si nude brojne suplemente za izdržljivost i regeneraciju, mišićnu masu, mršavljenje, zdravlje i vitalnost, ali i odeću i pomagala za trening.

Proteini.si su poslednjih godina postali pouzdan i verodostojan partner svima koji žele da svoj trening uptpune kvalitetnom sportskom ishranom. Dostupnost ovih suplemenata u fitnes centru doprinose da članovi One Wellnessa imaju najbolje uslove za trening.

Posetite nas i lično se uverite u jedinstvenost One Wellness fitness centra
Ulica 21. Maj 1
Niš, 18000
info@onewellnessnis.com
Rezervišite odmah trening kod vašeg omiljenog personalnog trenera
Ponedeljak-Petak:
7:00 – 22:30h

Subota: 10:00 – 22:00h
Nedelja: 10:00 – 20:00h
One Wellness tim je spreman da odgovori na sva vaša pitanja putem telefona
Telefon
+381 63 549 999
Viber & WhatsApp