Ivana Spanovic poses for a portrait during the photoshoot in Belgrade, Serbia on Apri 4th, 2014.

energized by  Red Bull Energy Drink

Red Bull Energy drink postoji 28 godina. Jedinstven koncept ovog energetskog napitka koji je stvorio Ditrih Matušić inspirisan Dalekim Istokom, podrazumeva funkcionalnost i konzumaciju onda kada vam je energija zaista potrebna.

Od 1. aprila 1987. kada se pojavio na trzištu, prodato je oko 60 milijardi limenki, pije se u više od 169 zemalja sveta. Ono na šta je Redbull najponosniji je što je omiljeni napitak profesionalnim sportistima kao što je Dominik Landertinger, Jan Kubicek, Larisa Morales, Neymar da Silva Santos Jr,  naša atletičarka Ivana Španović i mnogi drugi šampioni u svojim disciplinama.

Ono što izdvaja Redbull od ostalih energetskih pića su sastojci visokog kvaliteta.

Kofein je poznat po svojim stimulativnim svojstvima na ljudski organizam. On se nalazi u namirnicama  kao što je čaj, kafa, kakao i orah.

Taurin je amino kiselina, koja se prirodno nalazi u ljudskom telu i prisutna je u dnevnoj ishrani.
Taurin je nazvan po latinskoj reči Taurus sa značenjem bik.

Vitamini B-grupe su esencijalni mikronutrienti koji su neophodni za održavanje normalnog funkcionisanja organizma. Vitamini koji su u limenci su rastvorivi u vodi i ne skladište se u organizmu kao vitamini rastvorivi u mastima. Oni cirkulišu krvnom plazmom, a sve što organizam ne iskoristi, izbacuju. Vitamini rastvorivi u vodi uključuju grupu B vitamina, npr niacinamid (vitamin B3), pantotenska kiselina (vitamin B5), vitamin B6 i vitamin B12, koji se nalaze u Red Bullu. Ovi vitamini B grupe doprinose normalnom funkcionisanju metabolizma, kao što je izgradnja i razgradnja ugljenih hidrata i proteina i učestvuju u normalnom funkcionisanju mentalnih procesa (pantotenska kiselina) i smanjenju umora (niacin, pantotenska kiselina, B6, B12).

Red Bull sadrži šećer iz šećerne repe.

Prirodno, voda je glavni sastojak Red Bulla. Voda koja se koristi u Red Bullu je sveža Alpska voda čiji se izvor nalazi u blizini proizvodne fabrike u Austriji i Švajcarskoj.

Iz ovih razloga Red Bull brend je PREMIUM brend koji je svojim konzumentima osigurao najviši kvalitet funkcionalnog pića uz koji će svaki trening biti lakši i učinkovitiji.

One Wellness fitnes centar je zato odabrao Red Bull da okrepljuje duh i telo vežbača i daje im krila kada su  im potrebna!

Posetite nas i lično se uverite u jedinstvenost One Wellness fitness centra
Ulica 21. Maj 1
Niš, 18000
info@onewellnessnis.com
Rezervišite odmah trening kod vašeg omiljenog personalnog trenera
Ponedeljak-Petak:
7:00 – 22:30h

Subota: 10:00 – 22:00h
Nedelja: 10:00 – 20:00h
One Wellness tim je spreman da odgovori na sva vaša pitanja putem telefona
Telefon
+381 63 549 999
Viber & WhatsApp