Scroll Top

TRENERI

ONE WELLNESS  TIM

One Wellness teretana je opremljena po najvećim svetskim standardima i članovima su na raspolaganju samo najsavremenije sprave iz linije Selection Pro, Technogym wellness kompanije. Još jedna u nizu pogodnosti koje pruža fitnes centar su personalni treneri različitih profila. Vizija teretane nas motiviše da budemo najbolji po svim svetskim standardima u fitnes svetu, pa smo u skladu sa tim odabrali najbolje trenere za individalan rad sa našim članovima. 

Personalni treneri poseduju napredne veštine za odredjivanje i kreiranje treninga. Obučeni su za rad sa decom, profesionalnim sportistima, ali i za rad sa klijentima sa posebnim potrebama. Biti personalan trener podrazumeva puno toga, od sposobnosti da pruži odgovarajuća dijetetska uputstva, preko organizacije treninga, do velike moći motivacije svakog klijenta. 

Naši teneri su maksimalno posvećeni klijentima za vreme treninga. Vežbe i koncept treninga odredjuju prema mogućnostima i potrebama klijenta, uz odredjeni program zdrave ishrane. Članovi mogu da očekuju potpunu profesionalnost, odgovarajući program treninga i konstantnu motivacionu energiju od strane trenera.
Tim naših stručnjaka čine četiri muška i tri ženska trenera. Sa svakim od njih je zabava sastavni deo treninga, a u odnosu na vaše potrebe i želje možete izabrati bilo koga od njih.

Udovoljite vašem zdravlju još danas i postanite naš član, ili zakažite sastanak sa vašim željenim trenerom u One kafiću uz najbolju kafu u gradu ili osvežavajuće cedjeno voće. 

MARKO
LJUBENKOVIĆ

Glavni trener

Posetite nas i lično se uverite u jedinstvenost One Wellness fitness centra
Ulica 21. Maj 1
Niš, 18000
info@onewellnessnis.com
Rezervišite odmah trening kod vašeg omiljenog personalnog trenera
Ponedeljak-Petak:
6:00 – 22:30h

Subota: 10:00 – 22:00h
Nedelja: 10:00 – 20:00h
One Wellness tim je spreman da odgovori na sva vaša pitanja putem telefona
Telefon
+381 63 549 999
Viber & WhatsApp