Scroll Top

equipped by  TechnoGym

O kvalitetu svake teretane, pored stručnih trenera koji rade sa klijentima, najviše govore sprave koje se u njoj nalaze. Sa ponosom ističemo da je One Wellness teretana u Nišu opremljena Technogym Selection Pro spravama sa najsavremenijim funkcionalnostima koje će zadovoljiti potrebe svih vežbača: od rekreativaca pa sve do vrhunskih profesionalnih sportista.

Ono što izdvaja Technogym Selection Pro sprave i sa razlogom ih čini najboljim na svetu je jedinstven i sofisticiran dizajn, kao i posebni materijali korišćeni u proizvodnji sprava poput kaljenog stakla i poliranog aluminijuma. Ova kombinacija najkvalitetnijih materijala zajedno sa touch screen interaktivnim ekranima koji su deo gotovo svih sprava čini Technogym sprave najzabavnijim i najefikasnijim spravama za vežbanje na svetu.

Pristup koji su kreatori Technogym imali u proizvodnji sprava je jednostavan: zadovoljiti kompletne potrebe vežbača prilikom treninga. To znači da su u obzir uzeli sve elemente: od vizuelnog izgleda sprava, preko odličnih funkcionalnosti, uključujući i mogućnost personalizovanog ergonomskog podešavanja.

Dizajneri Technogym sprava su, misleći na sve činioce kvalitetnog treninga, postavili najviše standarde kada je u pitanju opremljenost teretana i wellness centara.

Mnogi vrhunski sportisti se pripremaju za svoja takmičenja upravo na Technogym spravama. Godinama unazad Technogym sarađuje sa najboljim Formula 1 timovima – Ferrari i McLaren.

Technogym je opremio trenažne centre najvećih Evropskih fudbalskih klubova (Juventus, Inter Milan, A.C. Milan, Ajax, Real Madrid, Paris Saint-Germain FC i Chelsea F.C.), i oficijelni je dobavljač sprava za vežbanje na poslednjih šest Olimpijskih igara, uključujući i Olimpijadu u Riu 2016. godine gde su se na Technogym spravama u Olimpijskom selu pripremali najbolji svetski sportisti.

Poslednjih 30 godina Technogym je svetski lider u proizvodnji i dizajnu opreme za fitnes, sa preko 2.000 zaposlenih i 14 predstavništva u Evropi, SAD, Aziji, Bliskom istoku i u Australiji. Neopisivo nam je zadovoljstvo što je One Wellness teretana deo velike porodice kompanije Technogym čije se sprave mogu naći u više od 65.000 wellness centara i preko 100.000 privatnih objekata širom sveta.

Postanite naš član i lično se uverite zašto su Technogym i One Wellness dobitna kombinacija za izgled vašeg tela i stanje vašeg uma.

Posetite nas i lično se uverite u jedinstvenost One Wellness fitness centra
Ulica 21. Maj 1
Niš, 18000
info@onewellnessnis.com
Rezervišite odmah trening kod vašeg omiljenog personalnog trenera
Ponedeljak-Petak: 7:00 – 22:30h
Subota: 10:00 – 22:00h
Nedelja: 10:00 – 20:00h
One Wellness tim je spreman da odgovori na sva vaša pitanja putem telefona
Telefon
+381 63 549 999
Viber & WhatsApp