Scroll Top

Naša priča

Teretana One Wellness počela je sa radom u februaru 2017. godine, kada smo pod istim krovom okupili najbolje stručnjake u regionu kako bismo svim našim klijentima pružili nezaboravno iskustvo treninga i wellness usluga na jednom mestu. U ovaj posao ušli smo punim srcem i sa jasnom idejom: da budemo apsolutni lideri u oblasti fizičke aktivnosti i wellness-a u Srbiji ali i u zemljama u regionu.

Ne pravimo nikakav kompromis kada je u pitanju oprema koju koristimo u poslu i uvek odlučno biramo da budemo najbolji i pružimo najbolje.

Zato ćete kod nas vežbati na najsavremenijim spravama iz TechnoGym porodice, a svi naši partneri sa kojima ćete se susreti u teretani One Wellness će doprineti vašem maksimalnom užitku jer radimo isključivo sa najboljima, a to su: Jana, Proteini.si, Red Bull i Nike

Naša misija je da pružimo najbolju uslugu i ostvarimo neprikosnovene rezultate sa svim klijentima koji nam ukazuju svoje dragoceno poverenje i da uvek pružimo i više od maksimuma: a to znači da ne budemo samo treneri, već i savetnici i posvećeni motivatori.

Od kako postojimo naša vizija je ista – da budemo sinonim za teretanu i wellness centar koji je ubedljivo najbolji po svim svetskim standardima i koji konstantno diktira nove trendove u sferi zdravog načina života i fizičke aktivnosti.

Posetite nas i lično se uverite u jedinstvenost One Wellness fitness centra
Ulica 21. Maj 1
Niš, 18000
info@onewellnessnis.com
Rezervišite odmah trening kod vašeg omiljenog personalnog trenera
Ponedeljak-Petak:
6:00 – 22:30h

Subota: 10:00 – 22:00h
Nedelja: 10:00 – 20:00h
One Wellness tim je spreman da odgovori na sva vaša pitanja putem telefona
Telefon
+381 63 549 999
Viber & WhatsApp