Scroll Top

ONE MORE

Upoznajte One More, motivacioni slogan One Wellness Fitnesa…..još jedan minut duže, još jedan izbačaj tega, još jedna serija…..još jedan korak napred ka cilju. Najbolja motivacija za dobar trening je osećaj nakon treninga, divna zategnutost mišića, učinili ste nešto lepo za sebe, uložili ste u sebe, bićete zdraviji, srećniji. Ukoliko zavolite taj osećaj rezultat će doći sam od sebe, motivacija će svakim danom biti sve veća i veća.

Ne pravimo nikakav kompromis kada je u pitanju oprema koju koristimo u poslu i uvek odlučno biramo da budemo najbolji i pružimo najbolje. Zato smo i izabrali najbolju podršku za naše vežbače.

EQUIPED BY

TechnoGym

O kvalitetu svake teretane, pored stručnih trenera koji rade sa klijentima, najviše govore sprave koje se u njoj nalaze. Sa ponosom ističemo da je One Wellness teretana u Nišu opremljena Technogym Selection Pro, Pure Strength i Excite Cardio spravama sa najsavremenijim funkcionalnostima koje će zadovoljiti potrebe svih vežbača: od rekreativaca pa sve do vrhunskih profesionalnih sportista.

ENERGIZED BY

DRESSED BY

POWERED BY

HYDRATED BY

Posetite nas i lično se uverite u jedinstvenost One Wellness fitness centra
Ulica 21. Maj 1
Niš, 18000
info@onewellnessnis.com
Rezervišite odmah trening kod vašeg omiljenog personalnog trenera
Ponedeljak-Petak:
6:00 – 22:30h

Subota: 10:00 – 22:00h
Nedelja: 10:00 – 20:00h
One Wellness tim je spreman da odgovori na sva vaša pitanja putem telefona
Telefon
+381 63 549 999
Viber & WhatsApp